EngCo Aps har agenturet i Danmark på produkter og service fra ITK-Envifront

Luftrensning i verdensklasse!

VI LEVERER LANGSIGTET RENTABEL
LUFTRENSNING TIL VORES KUNDER

Vores produkter består af rengøringsmetoder til forbrændingsprocesser, posefiltreteknik, varmegenvinding med røggaskondensering med dertilhørende intelligente styresystemer. Formålet er altid at give at give kunden en forbedret økonomi og samtidig forbedre miljøet gennem førsteklasses luftforureningskontrol.

INNOVATION

Vores produkter er innovative med lavt energiforbrug og høj pålidelighed. Det betyder, at kunden sparer unødvendigt spild af energi og penge på sliddele og sikres høj tilgængelighed. Samlet bidrager dette til lavere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, færre stop og dermed øget produktivitet.

For vi kan betjene vores kunder bedst mulig, har vi over 30.000 tegninger fra alle ITK-konstruktioner siden 1955 i et digitalt arkiv. Med dette kan vi levere reservedele og service til alle konstruktioner, og giver os mulighed for at hjælpe vores kunder med at opgradere konstruktioner sikker måde.

Forbedret økonomi og miljø gennem førsteklasses luftforureningskontrol

KONTAKT

+45 3121 4331

Engco Aps (ITK i Danmark)
Elverhøjvej 66
4684 Holmegård

    VORES KUNDER

    Vi har kunder over hele verden. Vores konstruktioner leveres på de fleste kontinenter. Mere end 50 % af vores leverancer eksporteres fra Sverige.
    Vores kunder er både store koncerner som ABB, Borealis, Ineos, Lindab, LKAB, Outokumpu Rustfri, Oerlikon Neumag, Posco, SSAB, Volvo, YIT og mindre virksomheder som krematorier, termiske kraftværker mv.