ITK-Envifront
Vores historie

Virksomheden er en fusion mellem to virksomheder: ITK Luktteknik og Envifront. ITK Luftteknik blev grundlagt i 1955 og har erfaring med luftforureningsudstyr, fx inden for jern- og stålindustrien. Envifront har siden etableringen i 1988 arbejdet som problemløser inden for styring af luftforureningsproblemer og senere specialiseret sig inden for forbrændingsrelaterede processer som partikel- og gasemissioner.

ITK-Envifront har over 60 års erfaring i luftrensning fra bl.a. kraftværker, fjernvarmeværker, halmvarmeværker, flisvarmeværker samt industrier som jern, stål, støberi, sten, minedrift, cement, isolering og krematorier m.f. Fra hovedkontoret i Växjö-Sverige er der leveret løsninger til kunder i hele verden. Siden begyndelsen af 80erne har ITK Envifront leveret filtre og andre luftrensningsløsninger til det danske marked.

I 2017 overtog EngCo ApS agenturet på ITK-Envifront’s produkter i Danmark. EngCo servicerer de installerede produkter samt varetager salg, montage og idriftsætning. Vi markedsfører vores produkter under varemærket ITK Envifront.